Den så kallade stringtrosan

Vet ni vad jag har börjat med? String trosor! Jag har aldrig varit med om ett skönare plagg och det är perfekt när man har en klänning eller dylikt eftersom det håller ihop skinkorna så bra. Jag är så trött på alla jättepätte string eller hotpants som inte är tillräckligt lågt skurna, det är verkligen inte skönt. Därför har jag börat med dessa och jag lovar er att ni alla tjejer där hemma kommer att börja med dom snart. MINI String-trosan är het!



Såhär söt blir min rumpa i MINI String-trosor.



Hahaha, Nej jag bara skojjar! Det där var inte jag! Så här ser min rumpa ut i verkligheten:



(Okej, viss inspiration till detta inlägg är hämtat från denna bloggerska....)


Fred
//J

Bloggande ska ske twentyfourseven!

Alla kända bloggare uppdaterar som bekant gärna och OFTA. De har inget emot att ta med datorn till skolan, på shoppingrundan eller till fiket. De tar gärna bilder i samband med detta. Jag är inte sämre! Jag bloggar just nu från *famfar, trumpetljud och annat spännande*

- Jobbet! Wioho! Eller inte.... Min vardag är så sjukt oglamourös... Skulle jag lägga upp en bild på mitt skrivbord skulle ni rysa! Men snart, snart kommer jag sitta som BlondinBella på ett coolt fik med en latte (usch, hellre vanligt hederligt jävla bryggkaffe, men som tidigare nämnts så dricker stjärnor latte :( ). Jag kommer ha min über coola laptob redvid mig samtidigt som min lika coola kille tar nån miljon bilder på hela min coola uppenbarelse! Soon my dear, soon......

Aja, dags att rycka upp sig ur de stjärnbeströdda dagdrömmarna. Min kalla, gråa vardag kallar. Tillbaka till arbetet.
Tillbaka till verkligheten.

Fy fan.....


Fred
//J

Vår statistik...

....rasar likt världens ekonomi! Egentligen har vi oss själva att skylla. Festande, jobb och höstdepressioner har kommit emellan! Men nu JÄKLAR ska vi ta nya tag! Blogga, blogga, blogga! Därför ska jag nu ta tag i en punkt på listan. Jag ska skriva om sådant jag egentligen inte förstår....

Finanskrisen är här. Det har typ gått jättedåligt för USA där börsen bara rasar. Pengarna tar liksom bara slut! Nu kommer det till Sverige också där det går jätte dåligt för Swedbank (som jag självklart har, fan, fan , fan!!) där alla blåa sträck i statistiken ba pekar neråt! I dag har det gått extra mycket åt helvete, någon snubbe från riksbanken har gått in och gjort något.

(Just nu är jag hos Per,vi tittar på CNN om finanskrisen och lyssnar på mo' money, mo' problems)

Aja, för att sammanfatta så går allt åt pipsvängen, och världen kommer typ att gå under.....
-So, there you have it! Finanskrisen!

Nu kan jag stolt bocka av en punkt på listan! YEAH!


Fred
//J

haha!

Är det bara jag som ligger och tittar på Smurfarna på VHS en ledig dag? Om jag är det tycker jag synd om er alla..

//A

Prommis


Baaaaaaa

kiiiiiiiis! Ska ut på en prommenad med A så man blir en männska igen!
Återkommer efter det med ett vettigare inlägg!

Fred!
//J

Usch och fy för barn!

Alltså är det bara jag som tycker att barn är superäckliga nu för tiden!?! Dem bara snorar och skriker och är allmänt bortskämda, man tycker ju att de borde ha respekt för andra människor. Usch så ouppfostrade de kan vara. Och snoriga också. Nej så var det inte på min tid, där torkade vi våra egna rumpor och pratade med små bokstäver samtidigt som vi alltid såg upp mot de äldre och klokare.


 

Ett uppenbarligen elakt barn.

//A

Dödssynd!

Usch och fy! Fram med piskan! Vi har begått den värsta synden en bloggare kan begå!! Vi Uppdaterade inte igår!
Dock kan jag informera er om att vi är hemma hos A där datorn igår inte ville sammarbeta....


Well, well. Shit happen's....
Kan passa på att informera er alla om att en ny design ÄR på väg! Kan dock hålla med D som i en kommentar skrev :

"ang Rebeccas inlägg så kan bra design helt klart få folk att trivas bättre på bloggsidan (detta vet jag dock att det är på g). Dock verkar hon ju vara lite lätt retard, att skriva att man inte kan läsa en blogg pga tråkig layout är som att inte lyssna på en CD-skiva med tråkig booklet,eller som att inte läsa en bok för att man inte tycker om omslaget. är det inte innehåller som ska räknas i en blogg? lr?"

Hoppsan! Nu blev det lite sådär elakt igen! Men även det har ju eftterfrågats så efter en stunds funderande bestämde vi oss för att INTE censurera denna kommentar! Nu vet ni alla: NY DESIGN KOMMER! Hold your fucking horses....


Fred!

//A&J

Onsdag= Bloggmöte

Enligt tradition har vi idag sammanstrålat hemma hos J för ett innovativt Bloggmöte. Denna gång bytte vi ut vin mot kaffe för att öka produktiviteten! På dagens agenda stod;

-Idol
- Litet kafferep (eller är det ocoolt?)
- Utredning av kommentarer vi fått
- Åtgärdsprogram

(Åh, vi e så härligt "skitnödig-viktiga"! Riktig Bella status på detta!!)







Alltså, en del av kritiken vi har fått har bestått av förvirring kring syftet med denna blogg. Vi tänkte nu i detta inlägg kort redogöra för detta samt hänvisa till inlägg nummer ett och till vår presentation.

Syftet med denna blogg är att lyfta fram de svåra ideal unga människor, främst tjejer, utsätts för varje dag.  Bloggen som fenomen har växt lavinartat och det verkar vara just unga tjejer som i första hand utnyttjar denna nya portal. Problemet, som vi ser det, är att  dessa människor utsätts för samma typ av "ska vara" hela tiden! Man kan likna fenomenet med påverkan från modetidningar och andra livsstilsmagasin. Vi tycker att det inte finns någon bredd - Alla är likadana! För att tydliggöra detta väljer vi att gå i de stora stjärnbloggarnas fotspår, göra som dem, leva som dem och vi hoppas på att vi med våra (något ironiska och sarkastiska) inlägg verkligen visar på hur fånigt det egentligen är när alla bara följer samma mall!

Okej, en kommentar handlade om att vi bara härmar, och -Ja, det gör vi. Men som sagt för att tydligöra ett mönster, få unga tjejer att känna igen det och kanske, kanske våga tänka utanför "Dagens outfit" och obligatoriska "Take away lattes".

Sen vill vi ju ha jäkligt kul också :)
Fortsätt läsa bloggen! Fortsätt komma med härliga förslag och framförallt, våga kommentera!!

Fred, kärlek och framförallt förståelse!
//A&J

Fyla små lättöl

Idag gjorde jag slag i saken och gick på kinarestaurang med gollepluttinutt Alexandra för att ta igen några dagars skvaller och även få i mig ett rikligt mål mat. Där disskuterade vi bland annat bloggar och vad som egentligen gör en bra blogg. Det vi kom fram till var att just denna blogg är den ultimata. Vidare ord är överflödiga.

A kör en spontanposeAlexandra är alltid så här golle!Wokade nudlar med cashew, göttVi unnade oss BANANASPLIT!!!! GAH!Party-Alex!


//A


Blogga, blogga, blogga....

.... Jag har faktiskt nu börjat inse hur svårt det faktiskt är att vara bloggstjärna. Att STÄNDIGT behöva komma på något att skriva om (kanske är därför de flesta faktiskt inte skriver om något, utan bara ordbajsar) . Detta inlägg blir i riktig Kenza-stil bara ett lååååååångt inlägg om ingenting, mouahahahaha!

Jag gick upp klockan 08.00, tittade på svt's morgonnyheter och åt en frukost som bestod av
- Två knäckemackor med hommus, tomat och örtsalt
- En kopp (rättvisemärkt,ekologiskt) blåbärste
- Ett glas c-vitaminbrus
- 15 ml blutsaft
- 1 ipren

Gud va kul läsning för er eller hur? Förstår inte att folk faktiskt läser den här typen av bloggar. Personligen skiter jag fullständigt i när Blondin-Bella går upp på morgonen, Kenzas enorma (yeah right!) påsar under ögonen eller vilka skor Kissie köper i Thailand. (Oj då, nu blev det ju lite elakt i alla fall, skyller på feber-yra) Aja, denna typ av bloggande verkar ju gå hem och om det är det som krävs så ska vi leverera! Detta är ju trots allt ett litet experiment!

Fred!

//J


Inte ens bloggstjärnor slipper flunsan!

*HOST, Harkel, Slem, och SNÖRVEL*
Nu har influensa säsongen börjat och självklart slipper jag inte undan i år heller! *hostar upp en liten grön slemklump

- Fast när det kommer till förkylningar och diverse kroppsvätskor får man kanske inte vara så beskrivande som bloggstjärna? Eller?



Anyway, idag kan jag nog stolt titulera mig ä-kändis! Har levlat upp en bokstav på listan! Satt på tunnelbanan när nån tjej på perrongen i rosa jacka ställde sig och pekade på mig för att visa sin kille. Sen började hon förklara något  (tyckte mig urskilja ordet blogg?) och han tittade också granskande! Detta bevisar alltså att det finns belägg för vår teori!

-Vad sa ni nu då, alla tvivlare?
(Okej, jag kanske hade toapapper under skon, en stor kissfläck på byxan eller en finne lika stor som en knytnäve men man kan ju alltid hoppas)

Återkommer med sminkskolan del 2 imorgon när jag rensat ut bihålorna (Just det! man skulle ju inte skriva om kroppsvätskor, sorry!)


//J

Liten sminkskola: Del 1

Hej alla läsare (för ni har faktiskt blivit en del nu, tjoho!)
Idag tänkte jag i egenskap av hobby-makeup artist dela med mig av mina allra bästa sminktips. Tyvärr får vi ju inte plats med allt i ett inlägg (jag är ju rena rama uppslagsboken när det kommer till detta ämne!) så jag tänkte dela upp kursen i olika delmoment.

Så, del 1: Det perfekta underlaget!

Så här glåmig och oglammig ser jag ut till att börja med

1.Börja med att smörja in dig med en tonande dagcréme. Tänk brun! Du behöver inte vara så noga kring kanterna, det blir snyggt ändå!



2. Ta nu ditt brunaste brunpuder och go crazy! Här finns inget "less is more" snarare "less IS A BORE"!



3. Slutligen, för att förstärka effekten av en fabolus Mallis-bränna, applicera ett tjockt lager ljust läppglans. Idomin är egentligen det bästa! Återigen, var inte rädd för att måla utanför, det gör bara att dina läppar ser större ut!



4. No more glåmigt höst-nylle! Nu har du ett glamoröst Hollywood-fejs och är redo för en vända runt Stureplan! Du kommer att få allas blickar (självklart är dom bara avundsjuka!!)




För mer tips och inspiration kan ni besöka denna bloggerska! Hon är expert på det här området!

Lycka till!

//J

All work....

and no play makes J a saaaaaad panda!



//J

A night on the town..

Igår befann sig era, kära läsare, favorit bloggerskor i Stockholmstad för en trevlig utekväll.

Fast innan dess njöt vi och Andrea av varandras himmelska sken hemma hos J. Vi bestämde oss för utgång men tyvärr kom vi aldrig riktigt till skott, utan vi gjorde en pubägares dag på Odengatan istället. En öl är ju aldrig fel om man säger så (fast det är det ju såklart om man tänker bli en sann bloggerska, inget annat än champagne from now on!).

A & JAndreaJ
AAndrea & JJJ

Efter det tog A&J en sväng förbi ett erkänt sunkhak för en svängom. Dock måste erkännas, även om det tar emot att bekänna sina fel, att vi måste hem och öva på våra moves, stället var fullt av bootylicious-babes som visade vart skåpet skulle stå!! Så där stod vi, två stelhöftade kvinnor, och gapade åt diverse spagat och rumpskakningar innan vi åkte hem för att sussilura.

JAJ - the flossA är ledsen för att inte hon är särskilt bootylicious


Japp, det var alltså en kort resumé av gårdagen. Men nu blickar vi framåt!


En del av er läsare vill se mer elakheter i bloggen, och som de kändiskåta bloggerskor vi är så lovar vi att leverera en massa galenskaper framöver. Håll till godo!

//A


Ooh vad det är härligt i Stockholm!

Nu har vi äntligen gjort slag i saken och kan nu stolta bocka av en punkt på listan!
-Duktig bloggstjärna!

J&A har just kommit hem efter en runda på la stada, och inte i vilken del som helst! Idag har vi spatserat med det lite finare folket kring stureplan. (Okej, först åkte vi faktiskt till apoteket vid t-centralen. Kanske inte ska prata mer om det?) Vi tog en fika/lunch inne i Sture Gallerian, vårt självklara val eftersom vi ofta förgyller deras dag med ett besök (eller.....?)

Där intogs foccacia och halloncheesecake (ja, tyvärr dieten går utför den med). Caféet hade även annat celebert besök, utöver oss då, nämligen Fredrik Strage och den där sportkvinnan från tv 4 (med andra ord inte känd).




Efter denna otroligt extravaganta lunchpaus fortsatte vi vår hektiska dag med en latterunda kring Biblioteksgatan med omnejd. (-okej, vi drack inte latte, kanske inte ska prata mer om det heller?)




Fred, Kärlek och Förståelse!
//A&J






Dag 7: Nu jäklar....

.... Är det dags att ta tag i några punkter från listan "vad krävs för att bli en bloggstjärna"! Ska kavla upp ärmarna och verkligen ta i! A & jag ska till stan, vara tok trendiga och dricka take away latte (usch jag hatar verkligen latte! Man kan lika gärna dricka ett glas varm mjölk!) och ta några tusen bilder.....

Det finns dock ett problem, jag är laktosintolerant! Vi får se hur detta går, men vad gör man inte för ett liv i rampljuset?


//J

KORT resumé:Fredag kväll


Öl.
Jag åt vegetarisk pasta.
D åt rimmad lax o potatis (tyvärr fattade vi inte att rimmad=rå)
Vi var på en irländsk pub på kungsgatan.
D hann med en whiskey.
Jag var mätt (-Hur lång var du? Hade Mor min sagt om hon fått tillfälle)
Prommis runt Kyrkan.
Wall-E.
Gott&blandat- inte gott idag.
Taxi hem.
Rödvin.
Steven Segal rulle.

Hur mycket mer ointressant information kan få plats i denna lista? Detta följs upp av ointressanta bilder:




                            J, tror att hon är het                 Steven Segal, vet att han är het                                 


Btw, filmen var bra! - Mer recension orkar jag inte skriva...



//J





Fredag kväll

Asså, jag måste ba tipsa om en så jääääävla sötipöti film! Wall-e! Asså, de e så här en robot som ba hittar en kompis! Skit fin film om ni aldrig hört talas om den! Jag o min ascoola kille D ska gå på bio i CITY o titta på den! Hihi! Vi ska på värsta romantiska middagen och dricka vin o ba myyyysa!


Nä, nu höll jag på att kräkas.... om sanningen ska fram ska vi på en pub o dricka öl.... Känner att jag har svårt att leva upp till kraven som kändisbloggare...

Ger en über gyllig liten recension sen!
PUSS PUSS alla söta läsare!


//J (som nu ska gå och be till porslinsguden efter detta horribla inlägg!)


Deltävling- Finn 2 fel...


































Skriv en kommentar när du tror att du vet svaret!
Lycka till!



//J

Dag 5 - Ett gott skratt innan det jobbiga

För det är precis vad jobb är, JOBBIGT! Jag vill ju leva på bloggen, svassa runt i högklackat utan att dö av skoskav, ha det perfekta hårsvallet utan att behöva gå upp innan solen, få gratisgrejer och bara gliiiida. Varför inte jag?

Nåja, som resultat utav gårdagens bloggmöte, kommer snart en tävling. Vi måste bara få upp läsarantalet lite först, så ni som längtar efter galna upptåg, LÄS LÄS LÄS!

Här kommer det utlovade skrattet innan jag kilar iväg till jobbet;

Metro Extra hora Linköping löpsedel

(visst har ingen annan sett detta förrut, jag är väl först?! HA!)


//A


Shopping och middag!

Nu har vi varit på stan och shoppat! (Nu börjar vi få ihop en hel del dagar shopping i vår ack så fullspäckade vecka. Wihu!) A spenderade sina välförtjänta pengar på ett par fotriktiga ballerinaskor att jobba i, J två tröjor & ett par skor. Bilder kommer sen.

Nog om detta, nu börjar vårt innovativa bloggmöte. Det ska dock erkännas att vi i skrivande stund har börjat överväga telefonkonferens, några glas vin har hunit slinka emellan. Vi berättar mer om våra hemliga planer senare.


Sålänge får ni några oerhört snygga bilder på Dagens outfit;

J




Och även några från vår fancyschmancy middag;

Gött
Det serverades indien-inspirerad texmex. Med andra ord rester. Men det var gott!


D
leker Edward Forkhands.


//A&J

Dag 4 - Mer shopping, mer syster

Jepp, idag ska det inhandlas ännu mer kläder, i enlighet med listan vi gjorde dag 1. Idag måste ett par bekväma, men ACK så snygga arbetsskor komma i min ägo. Jag lovar att komma med bilder på outfit och alla coola mäniskor jag (förhoppningsvis) möter.

Efter shoppingen ska jag möta upp med kära J för bloggmöte. Vi ska diskutera fler smaskiga ämnen, uppdrag och layouter till denna fabulösa blogg.

J&A i sitt essä



Tills dess; LEV VÄL

//A

Idol och rödvin

Äntligen är jag lite up to date! Man lär sig av sina misstag...
Denna kväll har spenderats med min favvo-Andrea, rödvin, guacamole och lite idol! Trevligt, trevligt.

De blev all girls, D var hos en kompis o kollade på premiären av champions leauge (?). 



Jag och Andrea har under kvällen hunnit avverka en hel del viktiga ämnen:
Uthängningen i idol (vem kan sjunga, vem kan det inte? Vi är självklart de bästa att döma!),
En väska jag sett idag (köpa eller inte?),
Höst depression, vad göra? (svaret blev;mer umgås, mer rödvin!)
Viktigt skobyte (Andrea lånade mina beiga skor, jag lånade hennes svarta)

Nu känner jag mig som en riktig bloggare! Jag har hunnit göra det man bör! 
Snart kommer D hem, han ringde nyss. Jag ska sätta på te, det är lag i detta hushåll!
Här kommer en bildbomb på -- ingenting, precis som utlovat ;)






//J


Gårdagen....

Jag vet! - En riktig bloggare delar aldrig med sig av yeasterdays news. Man SKA uppdatera samma dag oavsett klockslag. Har väll helt enkelt en bit kvar till proffsbloggs drömmen....

Hur som helst, igår bar det av mot la stada med sambon (vuxenpoäng), Robin och Erik (som dock bangade vid centralen. Han skulle hem och städa....?). Vi skulle möta upp Dempa på O´Learys som idag beger sig av mot Norge för att söka lyckan. Det blev:

- En ceasar sallad (utan kyckling!!)
- En stor öl
- En fotbollsmatch mellan DIF och GAIS
- Ganska så trevligt!


J & Erik                        Daniel & Robin



Torr som jag är tog vi en taxi hem runt 21.....Jag vet, stygg wannabe kändisbloggare!
Listan borde egentligen ha sett ut så här:

- En tallrik sallads blad, extra lowfat luft. Eller någon fancy pocherad rödbeta... typ...
- En cosmopolitan
- En modevisning, artshow, alt. klubbpremiär
- Ganska så, enligt min smak, trist!

Taxi hem när klubbarna stänger, typ runt 03.00

Jag ska bättra mig, jag LOVAR!

//J


Kostymbyxor - nästa stora trend?

Nej, det blir aldrig en stor trend på min trinda kropp i alla fall. Tyvärr var det just detta jag behövde införskaffa eftersom jag jobbar på ett fanypancy ställe, så det bar av mot Täby Centrum.

Tur att gollevännen Alexandra var bättre än byxorna, hon förgyllde dagen med både sällskap och Gossip Girl.

Och nu, en obligatorisk dagens outfit;

(Posen sägs fungera för en viss annan bloggerska)
Skinnjacka; H&M för typ 3 år sedan, typ 300 spänn
Klänning; Gina Tricot i våras, kanske 200 spänn
Tights; Lindex, 99 kr
(Tack Ida för tipset , en sann bloggerska får inte missa en sån viktig sak som pris och inköpsställen!)




Jag och golleAlex väntar på tåget

Over out

//A

Dag 3 - Nu blir det shopping!

Nu hinner jag egentligen inte blogga, jag har jätte bråttom (detta är ett framgångsrikt knep)!!

Snart ska jag och en trevlig prick åka och spendera lite cash på otroligt välbehövda saker. Jag uppdaterar med bilder senare.


Money money money


// en spenderingsglad A

Svettigt värre

För att kompensera för kolhydrat-chocken tidigare idag (och för att jag är en aktiv quinna) så var jag och TRÄNADE idag. Ni skulle sett mig, svetten rann och jag kutade runt som en galning! Nu är jag rätt nöjd med mig själv och ska duscha och göra hårinpackning. Snart kan gå och lägga mig med gott samvete!

God natt på er, svettiga eller inte

//A

Perfekt mot höstkylan...

... är ju en kopp kaffe! Dessutom stämmer bilden av mig och en kopp kaffe väl överrens med vad man bör förtära som en stor bloggare! Tyvärr var ju detta en klassisk kopp bryggkaffe och inte en take away latte, men jag kör på baby steps.




//A

Första synden!!

Jag måste erkänna, detta får bli min bikt.

Jag har ju förstått att man som framgångsrik bloggerska behöver en "hot body", och att vägen dit kantas av underliga dieter och konstiga träningssätt (inga vanliga och hederliga joggingrundor här inte!) Low Carb, High Fat-dieten verkade ju fungera för Blondinbella, så jag var inte långt efter!
Dagens födointag inleddes med soyayoughurt med osötad müsli och thé = supernyttigt!
Sedan hände det, det hemska. Jag gav efter för mina sugarcravings och stoppade, utan eftertanke, i mig ett glas o'boy och två mackor!!!! Fan, fan, fan....

Nej såhär kan vi ju inte ha det, gud förbjude att jag ännu en gång ger efter för sockrets otroliga makt!! Kampen mot kolhydraterna börjar ikväll med ett hårt träningspass!


Bara sallad from now on!!

// A

Klackarna i taket!

När man är en trendig person så ska man ha sko med klack, gärna runt 10 cm för att maximera lidandet. I dag kan jag för första gången sen gymnasiet räkna mig till en "vardags klackare"! Stod i morse och tänkte enligt tradition sätta på mig mina fotriktiga sneakers när jag kom på mitt och A:s viktiga sociala experiment....

- Jag får lida för konsten, tänkte jag för mig själv och snörade på mina svarta ankelboots från Din sko, 2006 (för visst ska man ALLTID skriva vart man inköpt sina skor/kläder?)



Idag är jag ett riktigt modelejon, raaaaaaawr!


//J


Dag 2, tvivlet sätter in

Som de flesta ändå måste förstått, så är vi bestämda med vårt mål att föra in den här bloggen på bloggkartan. Men redan under början av andra dagen måste jag säga att tvivlet smygit sig över mig. Är jag verkligen lika motiverad som Blondinbella? Kan jag bli lika snygg som Kenza? Har jag de rätta kontakterna och kläderna? Tja, jag får väl helt enkelt skaffa mig alla dessa väsentliga egenskaper och fortsätta mot målet att bli nästa bloggstjärna!



// A

P.S Ansiktsmasken gjorde sitt jobb, jag är len som en babyrumpa!!

Dag 1 - Bloggen föds, gamla hudceller dör

Välkommen till vår, soon to be, poppis blogg.

Målet med denna blogg är alltså att bli kändisar. Kan en blond Bella, kan vi!
Men vad krävs egentligen för att bli just en bloggstjärna? Efter att ha dissikerat många av Sveriges största bloggar har vi kommit fram till detta; (OBS! Förkortad lista!)

  • Ung
  • Snygg (Hot body, gärna modell)
  • Trendig
  • Innehållsrik vardag (om inte, make it happen!)
  • Cool
  • Uppdatera ofta
  • Ett stort flöde av bilder (mest på dig själv och relativt ointressanta)
  • Skriv då och då inlägg om samhällsprobelm du egentligen inte kan så mycket om
  • Var gärna upprörd över ... ingenting (t.ex en förkyld taxichaufför, en latte på "fel" mjölk, en dålig manikyr etc.)
  • Shoppa minst 2 gånger i veckan
  • Ha en minst lika cool och snygg pojkvän som du själv
  • Gå runt med en take away latte på stan (ta gärna runt 20 bilder)
  • Tipsa om, för oss vanliga dödliga, om sådant alla redan vet (t.ex. en så jävla bra serie, seinfeld!)
  • Sträva alltid efter perfektion (snyggare, smalare, bättre)¨


 

maskigtmaskigt



Så, vi tänkte ta tag i en av de första punkterna på listan och lägga ansiktsmask. Bye bye trista glåmiga fejs, Hello Hollywood-perfection! Vi uppdaterar självklart med både bilder och resultat!

// A&J


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0