Onsdag= Bloggmöte

Enligt tradition har vi idag sammanstrålat hemma hos J för ett innovativt Bloggmöte. Denna gång bytte vi ut vin mot kaffe för att öka produktiviteten! På dagens agenda stod;

-Idol
- Litet kafferep (eller är det ocoolt?)
- Utredning av kommentarer vi fått
- Åtgärdsprogram

(Åh, vi e så härligt "skitnödig-viktiga"! Riktig Bella status på detta!!)







Alltså, en del av kritiken vi har fått har bestått av förvirring kring syftet med denna blogg. Vi tänkte nu i detta inlägg kort redogöra för detta samt hänvisa till inlägg nummer ett och till vår presentation.

Syftet med denna blogg är att lyfta fram de svåra ideal unga människor, främst tjejer, utsätts för varje dag.  Bloggen som fenomen har växt lavinartat och det verkar vara just unga tjejer som i första hand utnyttjar denna nya portal. Problemet, som vi ser det, är att  dessa människor utsätts för samma typ av "ska vara" hela tiden! Man kan likna fenomenet med påverkan från modetidningar och andra livsstilsmagasin. Vi tycker att det inte finns någon bredd - Alla är likadana! För att tydliggöra detta väljer vi att gå i de stora stjärnbloggarnas fotspår, göra som dem, leva som dem och vi hoppas på att vi med våra (något ironiska och sarkastiska) inlägg verkligen visar på hur fånigt det egentligen är när alla bara följer samma mall!

Okej, en kommentar handlade om att vi bara härmar, och -Ja, det gör vi. Men som sagt för att tydligöra ett mönster, få unga tjejer att känna igen det och kanske, kanske våga tänka utanför "Dagens outfit" och obligatoriska "Take away lattes".

Sen vill vi ju ha jäkligt kul också :)
Fortsätt läsa bloggen! Fortsätt komma med härliga förslag och framförallt, våga kommentera!!

Fred, kärlek och framförallt förståelse!
//A&J

Kommentarer
Postat av: Alicia

Gööörls. Veckans tips från Ebba; När vi äter glass, då ber att få den i en take-away kaffemugg. Då ser ingen att vi äter glass!

2008-09-25 @ 09:02:51
URL: http://emira.blogg.se/
Postat av: A

smart tänkt. fast jag står för att jag är en skräpmats junkie.

2008-09-25 @ 10:27:56
URL: http://mittlivsombloggstjarna.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Det första ni borde göra är att ändra designen! Det kanske bara är jag men jag kan inte läsa en blogg med ful design.

2008-09-25 @ 10:56:12
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Emelie

:)

2008-09-25 @ 16:25:24
URL: http://mimmipimmi.blogg.se/
Postat av: D

tycker erat manifest låter bra, dock efterlyser jag som inte är så berest i bloggvärlden lite mer allmänna funderingar om saker å ting. tex om ni ser något som nån av dessa andra bloggare gör/skriver så kan ni utöver att parodisera/driva med deras beteende verkligen analysera/dissikera det.

bara en tanke, tycker hursomhelst att det är en ,mycket trevlig och underhållande blogg.



ang Rebeccas inlägg så kan bra design helt klart få folk att trivas bättre på bloggsidan (detta vet jag dock att det är på g). Dock verkar hon ju vara lite lätt retard, att skriva att man inte kan läsa en blogg pga tråkig layout är som att inte lyssna på en CD-skiva med tråkig booklet,eller som att inte läsa en bok för att man inte tycker om omslaget.



är det inte innehåller som ska räknas i en blogg? lr?



kanske borde starta en egen blogg istället för att hogga era inlägg :)



puss puss J, älskar dig. Hälsa A och Lovis!

(maggie och papabear oxå)

2008-09-25 @ 21:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0